Sopiva HYPRO-malli moneen käyttöön

HYPRO 300 5Jos sinulla on moottorisaha ja traktori, et tarvitse lisäksi muuta kuin HYPRO 300 :n, jolla voit vaivattomasti vinssata, karsia ja katkoa puut ajoreitille kasoihin noutovalmiiksi.

Jos haluat toimintaan enemmän ominaisuuksia, tehoa ja nopeutta, valintasi on HYPRO 450 XL. Malli on saatavissa nosturilla tai ilman.hypro-450-xl-1

Jos haet täydellisesti varusteltua prosessoria, jota voit mukavasti käyttää traktorin ohjaamosta, valintasi on HYPRO 755.  Jos vielä lisäät tähän  HYPRO FG45 -kaatokouran, saat käyttöösi täydellisen kokonaisuuden!

Jos 755-malli muuten täyttää toiveesi, mutta et halua traktoriin asennettavaa hydrauliöljysäiliötä ja -pumppua, paras valinta on perävaunun helppoudella traktoriin kytkettävä HYPRO 755 HB -pyörämalli.4

Jos et tarvitse vinssiä ja haluat käyttää omaa kuormaajaasi, omaa perävaunuasi ja olemassa olevaa hydrauliikkaa, pyydä tarjous tavalliseen metsäperävaunuun nopeasti asennettavasta HYPRO 755 VB -mallista.

Jos haluat mihin tahansa kuormaajaan sopivan kevyen kaato/energiakouran, jolla voit kaataa halkaisijaltaan jopa 45 cm puut, hankintasi on HYPRO FG45.

Kaikilla malleilla on hyvä jälleenmyyntiarvo, mikä kannattaa ottaa laskelmissa huomioon.