Krpan-kärry Penttilän testattavaksi

Viime talvena Krpanin klapikoneen testivideot keräsivät valtavan yleisön. Tämän talven hitiksi muodostunee saman miehen metsäkärrytesti. Tarkista Youtubesta EP Penttilä!

Kuhmalahdella korjuunäytös 25.1.2024

Kuhmalahti on kokoaan suurempi – Kaikenlaista ne siellä puuhaavat! Meidänkin 10 t puutavarakärry GD6,6K-nosturilla on siellä kokeiltavana. Lisäksi tuomme erilaisia kouria esille. Tervetuloa!

Heinilän klapituspäivä 30.12.

Tule 30.12. klo 12-15 katsomaan ja vaikka kokeilemaan Krpanin superjäreää klapikonetta CS4218 – 18 t halkomisvoimaa ja 42 cm max. puun halkaisija! Ja onhan meillä muutakin Krpanin ja Hypron konevalikoimaa näytillä… Tervetuloa, Yläneentie 749, Honkilahti

6 EH vinssi tuli!

Krpanin uuden juontovinssimalliston ensimmäinen malli Suomessa! Luulimme, että edeltävästä mallista (5,5 EH) parempaa vinssiä ei ole, mutta taitaa tämä olla: Tässä vain muutama uudistus, mallissa 11 patentoitua ominaisuutta! 6 EH perusominaisuuksia: Maailman suurin juontovinssivalmistaja kulkee todellakin kehityksen kärjessä!

Krpanin juontovinssit uudistuvat!

Vinsseissä on niin paljon uutta, että kerrotaan nyt alkuun vain ihan olennaiset: Nimeämiskäytäntö muuttuu, aiemmin Krpanin vinssit ovat totelleet ”pilkku jotain”-nimeämistä, esim. 5,5 EH, jossa numero kertoo suoraan tonnit. Nyt tätä vastaava vinssi on 6EH. Olennaista on myös, että ”vanhat” vinssit myymme varastosta erittäin edullisesti uusien tyyppien alta pois. Kannattaa kysyä!

Kiitokset koneagriakävijöille!

Koneagria oli tänä vuonna sekä näytteilleasettajien että vieraiden mielestä hyvä, vaikka suuria pelureita puuttuikin. Sen paremmin pienet pääsivät esiin! Meidän kannaltamme oli hieno huomata miten tunnettu tekijä Krpan jo alkaa olla. Kiitos kävijöille, seuraava julkinen esiintyminen meillä on varmastikin Heinilän metsäpäivät.

Koneagria 12…14.10. Tampereella

Koneagriassa 12…14.10 esillä uutuustuotteita Krpanilta! Ensinnäkin kokonaan uusi juontovinssisarja, jossa takuulla ennennäkemättömiä ominaisuuksia juontovinssiin! Tuotesarjalla on kokonaista 11 patentoitua ominaisuutta! Samoin ensimmäistä kertaa pohjoismaissa on esillä suositun CS4218PRO-klapikoneen hydraulisin joystickein käytettävä versio 4218H. Luonnollisesti näytillä on myös sähköisellä joystickillä varustettu PRO-versio, joten vertailuja voi tehdä! Eikä messuja ettei tarjousta: Kesän messut kiertänyt HYPRO 450 myydään …

Lue lisää >>

Länsi-Suomen konepäivät 30.9.

Raumalle on aina mukava mennä! Niinpä mekin menemme 30.9. konepäiville omalla osastollamme. Esille tuomme ainakin Krpanin metsäkärryt ja kouravalikoimaa, jota löytyy niin Pro- kuin isännänlinjaa sekä energia- ja puutavarakouraa. Kannatta tul kaukempakki!

Klapikoneuutuus CS4218 H!

Huippusuosittu ja huipputehokas Krpanin klapikone CS4218 Pro saa pikkuveljen! Tosin suorituskyvystä ei tarvitse tinkiä, 42 cm puut tämäkin kone laittaa klapeiksi 18 t voimalla, mutta hallintalaitteet ovat erilaiset; Pro-mallissa hallinta tapahtuu sähköisellä joystickillä, H-mallissa on perinteiset hydrauliset tikut. Ensimmäinen H-malli saadaan maahan syyskuussa, ja hinta on luonnollisesti hieman edullisempi. Teknistä tietoa tästä: https://www.vitli-krpan.com/fi/tuotteet/klapikoneet/cs-sarja/1650-cs-4218-h Hintatietoa tästä: …

Lue lisää >>

Heinilä Okrassa 5…8.7.2023

Okraan tulemme isosti, isolla alueella, ja isoin messutarjouksin: Kesän näyttelykoneina palvelleet Hyprot (300 ja 450 XL 6 m nosturilla) myydään erikoisehdoin, ei riitä että vanhaan hintaan, vaan vieläpä toimituskin sisältyy kauppaan mihin tahansa Suomessa! Krpanilta on esillä hyvä valikoima juontovinssejä, puutavara- ja energiakouria, jämäkkä metsäperävaunu GP10DF nordic luokkansa vahvimmalla nosturilla, järeitä halkomakoneita ja halkojen niputin. …

Lue lisää >>