Hypro-jälleenmyyjäpäivä Skånessa

Pääsimme käymään Hyprolla Etelä-Ruotsissa jälleenmyyjäpäivillä. Hypromaiseen tyyliin ei ollut tarjolla pönötystä, vaan ukot pantiin metsään seuraamaan miten koneet pelittävät! Muutamia poimintoja kuvissa:

Uutuuskoura KS320B testiin

KS200 ja KS200B ovat jo saavuttaneet kehutun aseman luokkansa vahvimpina energiakourina. Nyt paikallinen urakoitsija otti koekäyttöön ultrajäreän KS320B-kouran. Kerromme mielellämme lisää testin edetessä…

Krpan-kärry Penttilän testattavaksi

Viime talvena Krpanin klapikoneen testivideot keräsivät valtavan yleisön. Tämän talven hitiksi muodostunee saman miehen metsäkärrytesti. Tarkista Youtubesta EP Penttilä!

Kuhmalahdella korjuunäytös 25.1.2024

Kuhmalahti on kokoaan suurempi – Kaikenlaista ne siellä puuhaavat! Meidänkin 10 t puutavarakärry GD6,6K-nosturilla on siellä kokeiltavana. Lisäksi tuomme erilaisia kouria esille. Tervetuloa!

Heinilän klapituspäivä 30.12.

Tule 30.12. klo 12-15 katsomaan ja vaikka kokeilemaan Krpanin superjäreää klapikonetta CS4218 – 18 t halkomisvoimaa ja 42 cm max. puun halkaisija! Ja onhan meillä muutakin Krpanin ja Hypron konevalikoimaa näytillä… Tervetuloa, Yläneentie 749, Honkilahti

6 EH vinssi tuli!

Krpanin uuden juontovinssimalliston ensimmäinen malli Suomessa! Luulimme, että edeltävästä mallista (5,5 EH) parempaa vinssiä ei ole, mutta taitaa tämä olla: Tässä vain muutama uudistus, mallissa 11 patentoitua ominaisuutta! 6 EH perusominaisuuksia: Maailman suurin juontovinssivalmistaja kulkee todellakin kehityksen kärjessä!

Krpanin juontovinssit uudistuvat!

Vinsseissä on niin paljon uutta, että kerrotaan nyt alkuun vain ihan olennaiset: Nimeämiskäytäntö muuttuu, aiemmin Krpanin vinssit ovat totelleet ”pilkku jotain”-nimeämistä, esim. 5,5 EH, jossa numero kertoo suoraan tonnit. Nyt tätä vastaava vinssi on 6EH. Olennaista on myös, että ”vanhat” vinssit myymme varastosta erittäin edullisesti uusien tyyppien alta pois. Kannattaa kysyä!

Kiitokset koneagriakävijöille!

Koneagria oli tänä vuonna sekä näytteilleasettajien että vieraiden mielestä hyvä, vaikka suuria pelureita puuttuikin. Sen paremmin pienet pääsivät esiin! Meidän kannaltamme oli hieno huomata miten tunnettu tekijä Krpan jo alkaa olla. Kiitos kävijöille, seuraava julkinen esiintyminen meillä on varmastikin Heinilän metsäpäivät.

Koneagria 12…14.10. Tampereella

Koneagriassa 12…14.10 esillä uutuustuotteita Krpanilta! Ensinnäkin kokonaan uusi juontovinssisarja, jossa takuulla ennennäkemättömiä ominaisuuksia juontovinssiin! Tuotesarjalla on kokonaista 11 patentoitua ominaisuutta! Samoin ensimmäistä kertaa pohjoismaissa on esillä suositun CS4218PRO-klapikoneen hydraulisin joystickein käytettävä versio 4218H. Luonnollisesti näytillä on myös sähköisellä joystickillä varustettu PRO-versio, joten vertailuja voi tehdä! Eikä messuja ettei tarjousta: Kesän messut kiertänyt HYPRO 450 myydään …

Lue lisää >>