HYPRO

Sinun pitää hyväksyä markkinointievästeet nähdäksesi videon

TRAKTORIPROSESSORIT MONIMUOTOISIIN HAKKUISIIN

Ruotsalainen Hypro Ab on alallaan maailman suurin traktoriprosessorien valmistaja. Koneet sopivat kaikkiin tavallisiin maataloustraktoreihin, mikä mahdollistaa koneiden käytön hyvin erilaisissa olosuhteissa. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1987 ja toimittaa koneita yli 30 maahan. Suomessa koneita on käytössä kymmenittäin niin yksityisillä metsänomistajilla kuin urakoitsijoillakin.

HYPRO 300

HYPRO 300

Kompakti perusmalli Hypro 300 sopii keveytensä ansiosta pieneenkin traktoriin. Koneen hydraulivinssi vetää 35 m etäisyydeltä puun tyven suoraan syöttörullien väliin, minkä jälkeen kone karsii, mittaa ja katkoo rungon ajouran varteen. Maksimi karsintahalkaisija on 30 cm.  

HYPRO 450

HYPRO 450 XL

Tehokkaampaan ja monipuolisempaan Hypro 450 -malliin saa lisävarusteena myös 4/6 m syöttönosturin, jolla voidaan käsitellä koneen lähellä olevia puita ja oksakasoja. Isotkin rungot saadaan jopa 50 m etäisyydeltä vinssattua koneelle. Rungon maksimihalkaisija on 40-45 cm. 

HYPRO 755

Hypro 755HB

Suurimmasta  Hypro 755mallista on useita versioita. Kaikkia 755-malleja käytetään traktorin ohjaamosta. Erityisen suosittu versio on 755HB joka kytketään kätevästi traktorin vetokoukkuun. Rungon maksimihalkaisija on 40-50 cm 

HYPRO FG45

Hypro FG45-kaatokoura

Hypro Ab valmistaa myös ominaisuuksiinsa nähden kevyttä Hypro FG45 -kaatokouraa, joka sopii kaikkiin kuormaimiin. Kourasta on myös automaattimalli FG45FA, jossa katkaisusaha aktivoituu kouran toiminnoilla. 

Lisätietoja kuvia ja videoita löytyy kaikista malleista valmistajan sivulta www.hypro.se myös suomeksi. 

Annamme mielellämme yksilöidyn erikoistarjouksen halutusta mallista, kuljetuksineen, suoraan  valmistajalta asiakkaan kotipihalle.