Hypro AB, Korona ja FinnMetko

Korona-viruksen liikkeelle lähdöstä Aasiasta on tätä kirjoitettaessa kulunut noin 3 kk. Vaikutukset Euroopan pohjoisimpiin maihin ovat vielä epävarmoja. Hypro Ab on varautunut mahdollisiin logistiikkaongelmiin hyvällä komponenttivarastolla, joten siltä osin tuotanto rullaa kuten tähänkin asti. Arvoituksena vielä on viruksen vaikutus henkilöstön terveyteen, mutta toiveena on että Pohjois-Skånen syrjäinen paikkakunta säästyisi pahimmasta pandemiasta.

Ruotsin kruunu on näinä päivinä heikentynyt euroon verrattuna. Pidemmällä aikavälillä Ruotsissa on kuitenkin laskua aina seurannut nousu. Kurssimuutokset eivät yleensä Hypro-tilauksien määrään kovin suurta vaikutusta ole tehnyt. Joku on tosin valuuttakurssia seuraten halunnut maksaa koneen heti tilausvaiheessa, ja joku on halunnut pitkittää maksua viime hetkeen. Otsikkokuvassa näkyy kurssivaihtelu 3 kk:n ajalta. Voit kätevästi seurata tilannetta esim. tästä linkistä https://www.ratesfx.com/cgi-bin/dataview.pl?bc=SEK&cc=EUR&t=52&l=fi

Teemme Hypro AB:n puolesta tarjouksen aina Ruotsin kruunuissa. Laskua maksettaessa on enemmän tai vähemmän sattumaa, mikä maksupäivän SEK/EUR-kurssi on. Tarjoukseen laskemme kuitenkin myös päivän kurssin mukaisen EUR-hinnan. Hyvässä lykyssä voimme valuuttakurssin takia edulliseen tarjoukseen lisätä myös FinnMetko-esittelykoneen hinta-alennuksen. Metkossa esillä on näillä näkymin jälleen kaikki yleisimmät Hypro-mallit, ja tehtaan edustajat ovat paikalla.