Uutta Hyprolta

Hyproja kehitetään jatkuvasti. Syksystä alkaen 300- ja 450 XL-mallien mittalaitteet varustetaan uudella MD430-päätteellä. Kyseessä on Danfossin 4.3″ LCD-värinäyttö, joka on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä vaativassa ympäristössä. 450 XL-mallin mittalaitteessa on tästä alkaen myös kuutiointi vakiovarusteena. Alla kuvassa ennakkotieto näytön näkymästä. Näyttöön saadaan jatkossa myös suomenkieliset tekstit.

Uusi MD430 näyttöpääte mahdollisti samalla järjestelmän modernisoinnin aiempaa paremmin myös yrittäjien käyttöön sopivaksi. Loppusyksyllä aletaan lisäksi toimittaa 755-malleihin erityisesti kehitettyä ”Hypro +1” käyttöjärjestelmää, jolla saadaan tuntuva parannus käytettävyyteen.

Hypron 300- ja 450-malleissa, joissa hydraulipumppu kytketään suoraan traktorin vo-akseliin, pumpun tuen sovittamisessa ei enää tarvita omaa hitsaus- tai porakonetta. Nyt kiinnikkeiden sovitus yleisimpiin traktorimerkkeihin on mahdollista koneen mukana tulevilla varusteilla. Kiinnikkeet säädetään ja kiristetään traktorissa työntövarren korvakkeisiin joko pulttaamalla (kuva alla) tai sokkatapilla. 450-malleihin pumpun saa valinnaisesti koneen runkoon kiinteästi asennettuna, jolloin käyttö tapahtuu nivelakselilla.

Hinnat nousivat 1.7.2019 hieman, mutta toisaalta tällä hetkellä hyvin edullinen Ruotsin kruunun kurssi on hyvinkin kompensoinut hintojen nousun.