Sesonkituotteet saatavilla!

Saimme 18.1. taas kuorman Krpanilta, ja nyt oli pääpaino tukkikourissa ja vinsseissä, vaikka oli kuormassa mm. halkomakoneitakin, niin sähkö- kuin traktorikäyttöisiä. Kuten kuvasta näkyy, nyt on heti toimittaa käteviä, tukevia ja huiman puristusvoiman omaavia GR120- ja GR130-kouria, kuten myös 4,5 t vinssejä.

Huomaa muuten tuosta kuvasta yksi yksityiskohta, vinsseissä on kannake moottorisahalle. Kutakuinkin kaikissa Krpanin metsätyökoneissa, perävaunuja myöten, on moottorisahakannake. Osoittaa, että valmistaja osaa asettautua myös käyttäjän arkipäivän asioihin.

Kannattaa kysyä myös muita Krpan-tuotteita, varastossa on kaikenlaista… Mm. Krpanin Pro-sarjan kuormainkourat ovat löytäneet jo ammattikäyttäjäryhmänsä, pro-sarjasta löytyy kouria aina 38-luokkaan saakka. Erityisen tunnusomaista Krpanin Pro-sarjalle on huikea puristusvoima.

Samoin Kippilavat ovat löytäneet omat sovellusalueensa, samaa lavaa voidaan käyttää kovan kantavuuden lavettina nostolaitteessa, ja tarkkana kärkikippikauhana etukuormaajassa.

Hyprolta puolestaan saa traktoriharvestereja vielä tämän talven lumille, eikä talven tarvitse olla edes erityisen pitkä!