Minimessut konevarastossa

Olemme vuosien ajan tottuneet tekemään konekauppaa siten, että emme tapaa ostajaa missään vaiheessa eikä ostajakaan aina näe ostamaansa konetta etukäteen. Kaupat tehdään puhelimitse ja sähköpostiviestein. Kauppatapa on usein mahdollista vain uusien koneiden kaupassa, ja vain silloin kun ostaja on jossain muualla koneen jo nähnyt. Luottamuksen pitää olla molemminpuolista.

Alan messut ovat aina tärkeät varsinkin silloin kun tuodaan uutta konemerkkiä markkinoille. Lukuisten messujen perunnuttua erityisesti Youtube-nettikanava on hyvä ”myyntimies”. Kun valmistaja ja erilaiset käyttäjät ympäri pallon latailevat sinne videoitaan, koneesta kiinnostunut saa hyvän käsityksen koneen käyttömahdollisuuksista. Ellet vielä ole kokeillut, kokeile nyt vaikkapa hakusanoja Krpan, Hypro tai Vepak.

Tällä hetkellä ”messuhallissamme” Eurassa on Krpanilta esillä järeä polttopuiden halkaisukone, halkojen niputuskone, halkosirkkeli, klapikuljetin, kuormainkoura ja nostolaitesovitteinen kippilava. Otsikkokuvassa koneita puretaan juuri Sloveniasta tulleesta rekasta. Hyprolta esillä on suosituin perusmalli Hypro 300 ja lähiaikoina tulossa on myös isompi Hypro 450 XL 6 m syöttönosturilla.

Koneiden esittely järjestyy kaikkina viikonpäivinä ja tarvittaessa myös iltaisin. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen: p. 045 866 5044 / Ilkka tai 045 671 9230 / Markus