Syysnäkymiä 2017

Hypro Ab:n perustaja, tj. Tommy Karlsson virittelemässä ”30-v juhlailmalaivaa” taivaalle.
Klikkaa isommaksi

Kesällä 7-9.6. olin mukana ElmiaWood -messuilla Ruotsissa Hypron osastolla. Hypro Ab:lla oli 30-vuotisjuhlat, ja tätä juhlittiin myös näyttävästi Hypron osastolla. Kauempaakin alueelta löysi helposti paikalle, kunhan navigoi taivaalla leijuvan Hypro-ilmalaivan suuntaan. Useamman neliömetrin kokoisella näyttötaululla pyöri yleisöä kiinnostavia Hypro-videoita vuosien ajalta. Paikalla tavattiin myös useita suomalaisia asiakkaita, liikekumppaneita ja lehdistöä.

Seinäjoen Farmarissa 14.-17.6. olimme esillä omalla osastolla. Kesäinen sää suosi tällä kertaa ja kävijöitä riitti mukavasti. Erityisen mukavat juttutuokiot saatiin aikaiseksi kun useammat Hypron omistajat eri puolilta maata kohtasivat sattumalta yhtaikaa.

Osaltamme kesän näyttelytapahtumat päättyivät syyskuussa koleisiin L-S Konepäiviin Oripään lentokentällä. Eniten kiinnostusta herättivät uutuustuotteena myytävät Hypron kehittämä automaattitiltillä varustettu FG45FA -kaatokoura sekä Vallius Forestryn patentoimat Flowlink -jarruriipuke ja Cutlink -vesaikonraivain.

Märän syksyn jälkeen Hyproa käynnistelevä savolaisisäntä ei sen kummemmin surkeita puintikelejä synkistellyt vaan totesi: ”Viljat jäivät puimatta. Nyt täytyy puida metsää.”

Klikkaa isommaksi
KIikkaa isommaksi
Klikkaa isommaksi

 

Hypro-toimituksissa on jälleen vuoden kiireisin aika. Toimitusajat ovat jo nyt mallista riippuen 2-8 viikkoa. Kannattaakin ottaa ajoissa yhteyttä, jos mielii päästä talven tullen ”hyproilemaan”.