Hypro Ab:n kesäkuulumisia

Kaikissa uusissa Hypro-malleissa käyttöönotettu uusi MD430-mittalaite on saanut käyttäjiltä runsaasti kiitosta. Mittalaite on jo käytössä yli 70 asiakkaalla. Erityisesti 755-malliin kuuluvan monipuolisimman Hypro +1 -ohjelmiston automaatio on helposti käyttäjän muokattavissa aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Automaation avulla koneen käytettävyys ja tuotto on parantunut merkittävästi. Uusin video kaatokouralla varustetun 755 HB mallin-käytöstä: “HYPRO 755 HB and FG45 – NEW improved”

Osoite Hypron omalle YouTube-kanavalle: linkki

Kesälomien takia Hypro Ab:n tuotanto on suljettuna 10.-27. heinäkuuta, ja yhtiö pyörii silloin vain rajoitetuin resurssein.

Korona-viruksen vaikutukset Hypro Ab:n tuotantoon tai asiakaskuntaan ovat onneksi olleet pieniä, kauppa on käynyt hyvin, ja koneiden kokoonpanoon on jopa palkattu lisää väkeä! Useiden messujen peruuntuminen eri maissa on kuitenkin aiheuttanut sen, että messuja varten valmistettuja muutamia koneita on nyt varastosta heti toimitettavissa.

Messukonetarjous kannattaa kysyä jo nyt, jos Hypron hankintaa syystalvelle suunnittelee. Soita joko Ilkka p. 045 866 5044 tai Markus 045 671 9230.