HYPRO 300

HYPRO 300 on kompakti 3-pistekiinnitteinen hakkuuprosessori, joka pienestä koostaan ja keveydestään (700 kg) huolimatta suorittaa nopeasti ja tehokkaasti vinssauksen, karsinnan ja katkonnan. HYPRO 300:ssa on oma hydraulikkajärjestelmä, jonka pumppu kiinnitetään suoraan traktorin ulosottoakseliin. Mallissa on kuorman tunnistava venttiili, jonka ansiosta käyttö on joustavampaa ja virtausta voidaan muuttaa ilman moottorin kierrosten säätämistä. Koneessa on myös käsisäätöiset tukijalat.

Uudessa HYPRO 300 mallissa on nyt veto myös alimmassa syöttörullassa, joten mallin syöttö toimii erittäin tehokkaasti kolmella rullalla.

Tämä kone katkoo ja karsii tehokkaasti halkaisijaltaan 3 – 30 cm:n rungot. Rungon katkaisu on suunniteltu niin tehokkaaksi ja nopeaksi, ettei katkaistava puu ehdi putoamaan eikä repeytymään ennen katkeamista.

HYPRO 300:ssa on koneeseen integroitu hydraulinen vinssi, jota ohjataan radiolla sekä sisään- että uloskelauksessa. Kelauksen keskeytyessä kytkeytyy samalla vinssin jarru. Vinssiä voidaan käyttää myös prosessorin hallintavivustosta. Koneen rakenne on suunniteltu siten, että vinssattava puunrunko menee koneelle automaattisesti oikeaan asentoon.

Koneen käyttövivut on asennettu miellyttävälle työkorkeudelle. Kaikkien yksittäisten toimintojen nopeutta on erikseen mahdollista säätää vivuista molempiin suuntiin. Mittausyksikkö on myös sovitettu käytön kannalta sopivimpaan paikkaan.

HYPRO 300 on hyvä sijoitus, jolla saa korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan. Koneen omalla hydrauliikalla ja pumpun vaihteella saadaan optimoitua moottorin teho ja madallettua kierroslukua, mitkä seikat säästävät polttoainetta ja kuluja yleensä.

HYPRO 300 videolla: http://www.youtube.com/watch?v=mjjPnygURn0

Valmistajan sivuilta www.hypro.se löydät lisää kuvia, videoita ja lisätietoa myös suomeksi.

Tarkempaa tietoa saat soittamalla suoraan p. 045 866 5044 tai mailitse ilkka@heinila.fi.

Tekniset tietot, HYPRO 300-hakkuuprosessori

Paino, sis. hydrauliikan öljyn: n. 700 kg
Syöttönopeus: >3 m/s
Syötön taittokulma: 40°
Syötön kääntökulma: 45°
Vaadittava teho: 50 hv
Min. halkaisija: 3 cm
Max. halkaisija: 30 cm
Vinssin vetovoima: 1500 kg
Vinssivaijerin pituus: 35 m
Hydrauliikan paine: 210 bar
Suositeltu litrateho: 90 l/min
Öljysäiliö: 90 l
Pituus: 1,65 m
Leveys: 1,60 m
Voimanoton kierrosluku: 400–450 rpm

HYPRO 300 1HYPRO 300 8