Hyprot kysyttyjä käytettyinä

Hypro-asiakkaat Ruotsissa ja Suomessa ovat valintaansa tyytyväistä väkeä. Käytettyjä Hyproja näkee harvoin myynnissä, ja jos myyntiin joskus tulee, ne menevät yleensä heti kaupaksi. Ruotsissa tämä ilmiö on tietenkin selkein, koska siellä Hypro on jo useampien vuosien aikana saavuttanut hyvän maineensa.

Jos suomalainen Hypron ostaja on sattunut ostamaan koneen heikon kruunun aikaan Ruotsista ja jostain syystä myy taas euron heikentyessä Ruotsiin, voi vähän käytetystä koneesta saada yllättävän hyvän hinnan.

Muutamille on tullut yllätyksenä, että teen välityskauppaa molempiin suuntiin, joko osto- tai myyntitoimeksiantoina. Kokemusta on varsinkin EU-alueella kaikenlaisesta tavarasta, purjeveneistä moottoripyöriin – aina suhdanteiden mukaan.  Tsekinmaalle välitin vähän käytetyn Hypron. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä kaupan vaivattomaan ja nopeaan järjestelyyn. Tässä tapauksessa myyjä joutui Hyprostaan luopumaan terveyssyistä.

Alla tuore kaavakuva kruunun kurssin kehityksestä. Kaaviosta näkyy, että vielä ollaan Ruotsista tehtävissä hankinnoissa edullisella puolella, mutta suunta on viime päivinä ollut ylöspäin.  Lähde: www.ratesfx.com

Ilkka

Kurssikehitys SEK-EUR